Välisministeeriumi kõrval asuvast hoonest võib saada Eesti spordi maja

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välisministeeriumi hoone
Välisministeeriumi hoone Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Valitsus otsustas seni välisministeeriumile kuulunud hoone anda Riigi Kinnisvara AS hallata, praegu käivad läbirääkimised, et sinna võiks tulla Eesti spordi maja. 

Välisministeerium on maja kasutanud väliskülaliste, veel varasemalt ka ametnike ja poliitikute majutuseks. Nüüd ministeerium maja enam ei vaja, seetõttu antakse see üle RKASile, kes otsib sellele sobiliku rakenduse.

«Kuna tegemist on välisministeeriumiga sisuliselt sama kinnistu peal asuva hoonega, siis ei ole meie jaoks päris ükskõik, mis sellesse hoonesse tuleb, ka julgeolekukaalutlustel,» ütles peaminister Taavi Rõivas valitsuse pressikonverentsil.

«Praegu on üsna tõenäoline, et sellest hoonest võiks saada Eesti Spordi maja, kus oleksid ruumid nii olümpiakomiteele kui alaliitudele. Läbirääkimised sel teemal käivad ja ma isiklikult loodan, et selline väärika asukohaga maja Eesti spordi teenistusse saab,» sõnas Rõivas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles