Platsitäis tantsijaid väljendas liikumises rõõmu poplauludest

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrreldes Tartu kahe eelmise popkooripeoga tegi eeskava hoogsamaks ja värvikirevamaks umbes 500 tantsija osalus.
Võrreldes Tartu kahe eelmise popkooripeoga tegi eeskava hoogsamaks ja värvikirevamaks umbes 500 tantsija osalus. Foto: Merike Lill

Tähtvere lauluväljakul, mis täitus soolasest piletihinnast (12 eurot eelmüügis, kohapeal 15) hoolimata publikust, kõlasid laupäeval kolm tundi populaarsed laulud. Neid esitas ligi 4000 koorilauljat umbes 120 koorist mitmelt poolt Eestist ning solistid Nele-Liis Vaiksoo, Marju Länik, Toomas Lunge, Boris Lehtlaan, Sofia Rubina, Uku Suviste, Sandra Nurmsalu, Hannes Kaljujärv, Madis Arro, Getter Jaani ja Karl-Erik Taukar.

Lauljaid ja Estonian Dream Big Bandi dirigeerisid Lydia Rahula, Veronika Portsmuth, Tomi Rahula, Lauri Breede ja Siim Aimla. Kogu seda rahvamassi ja kuulsusi kamandas oma ladnal ja lõbusal moel peo juht Gaute Kivistik, kelle hääl on äravahetamiseni sarnane raadiomehe Rohke Debelaki häälega.

Lauluväljakul kõlas ka publiku hääl, sest kaasa laulsid paljud. Sõnu võis jälgida nii suurelt ekraanilt laulukaare all kui ka laulikust, mida sai lauluväljakul osta ühe euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles