Joodikute lemmikpingid viiakse ära

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aasta sügisel paigaldas Kesklinna valitsus Koidu ja Planeedi tänava nurgale pingid.
2012. aasta sügisel paigaldas Kesklinna valitsus Koidu ja Planeedi tänava nurgale pingid. Foto: Andres Haabu

2012. aasta sügisel laskis Tallinna Kesklinna valitsus Uue Maailma asumisse ja Lastekodu tänava kanti paigaldada kokku enam kui kümme pargipinki, millest osa on nüüdseks ära viidud, sest nendel võtsid koha sisse alkoholilembelised kodanikud, kes oma käitumisega teisi inimesi häirisid.

Uues Maailmas pandi tänavate äärde kuus pinki. Pingid pandi kahekaupa Planeedi ja Koidu tänava nurgale ning Videviku 14 ja Koidu 85 elamute juurde. Veel kuus pinki paigaldati keskturu lähedusse, sealhulgas Lastekodu tänavale.

«Jälgisime üldist pilti, et kus inimesed liiguvad, kohtuvad ja omavahel suhtlevad. Samuti konsulteerisime kohaliku asumiseltsiga ja vaatasime alusplaane, et maa sees ei oleks mingeid trasse,» selgitas Kesklinna valitsuse linnakeskkonna osakonna juhataja Aigar Palsner tookord pinkide asukohtade valikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles