Juhatus pani Ojulandile süüks ka erakonna mustamist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna juhatus põhjendas mullu hääletuspettuse korraldamises süüdistatud Kristiina Ojulandi väljaheitmist ka partei mustamisega meedias, mis tõi kaasa «ebavajalikke lisaprobleeme ja olulist mainekahju».

Juhatuse sõnul on Ojuland tekitanud ­õigusvastaselt lisahäälte organiseerimisega «erakonna jaoks äärmiselt suure skandaali ja olulisi probleeme nii sisemiselt kui ka erakonnast väljapoole». «Viimaste päevade sündmusi arvestades on üldteada ja üldhoomatav asjaolu, et avalikkuse silmis on Ojulandi tegu kahjustanud erakonna usaldusväärsust, eetilisust ja mainet tervikuna. Pea kõigis meediakanalites on erakond saanud negatiivset meediakajastust,» teatas juhatus.

Juhatus taunis Ojulandi meediapöördumisi, mille sisu oli juhatuse hinnangul üheselt erakonda ja juhatust süüdistav ning seeläbi partei mainet kahjustav. Otsuse järgi tekitasid Ojulandi pressikonverentsil esitatud väited ja süüdistused «täiesti ebavajalikke lisaprobleeme, olulist mainekahju ning andsid avalikkusele täiendavat alust kahelda erakonna ja selle juhatuse eetilisuses ja usaldusväärsuses».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles