Valga kutsub tuttava lätlase peatreeneriks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga korvpalliklubi uueks peatreeneriks saab lätlane Varis Kruminš. 53-aastane mees pole piirilinna meeskonna jaoks tundmatu suurus – kolm hooaega tagasi juhendas ta Valga meeskonda alates detsembrist. Viimased kaks aastat on Kruminš töötanud Läti meistriliiga meeskonna Valmiera peatreenerina.

Valga klubi juhi Antti Vasara sõnul allkirjastatakse leping lähiajal, kuid esialgne suusõnaline kokkulepe on juba sõlmitud. Suure tõenäosusega liituvad meeskonnaga ka mõned Läti päritolu mängijad ning lisaks kodusele meistriliigale osaletakse ka Balti liigas.

«Praeguses olukorras on odavam palgata lätlasi kui eestlasi,» nentis Vasar, kelle sõnul võib uuel hooajal kuuluda meeskonda vähemalt kolm või neli lõunanaabrit. Mängijate nimedest ei soovinud ta aga veel rääkida. «Eestlastest soovime säilitada möödunudki hooajal meil mänginud mehed,» lisas Vasar. Koduse meistriliiga eelviimase kohaga leppinud meeskonnas moodustasid eestlastest tuumiku Viljar Veski, Kristjan Evart ja Robert Peterson.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles