Kahe kooli majas algas lammutus

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanas hoones lammutatakse maha kõik, mida hädasti vaja ei ole, ning klasside jaoks ehitatakse uued vaheseinad. Tööks on ehitajatel aega täpselt aasta.
Vanas hoones lammutatakse maha kõik, mida hädasti vaja ei ole, ning klasside jaoks ehitatakse uued vaheseinad. Tööks on ehitajatel aega täpselt aasta. Foto: Kristjan Teedema

Nooruse 9 õppehoone on korralikku remonti oodanud aastaid ja saab seda nüüd nii et tolmab. Juba alanud lammutustöödel jääb majast alles vaid karp, mis uuesti täis ehitatakse.

2015. aasta sügisel alustavad selles majas tööd kaks gümnaasiumi: Tamme gümnaasium, mille tarbeks on arvestatud 540 õppekohta, ja täiskasvanute gümnaasium, mille 500 õpilast käivad koolis kahes vahetuses.

Viimast on pikalt edasi-tagasi solgutatud. Näiteks Nooruse hoones, kust nad vahetult enne lammutust Lõunakeskuse juurde endisesse füüsikahoonesse kolisid, jõudsid nad olla vaid kaks aastat. Nüüd on lootust, et lõpuks saadakse oma koht, kust kellegi teise pärast ära ei pea minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles