Saaremaa rannapeo esimene päev suuri korrarikkumisi kaasa ei toonud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mändjala rand Saaremaal.
Mändjala rand Saaremaal. Foto: http://www.rmk.ee/

Saaremaale tuhandeid noori kokku toonud Mändjala rannapeo esimene päev reedel möödus suuremate korrarikkumisteta.

Saaremaa Rannapeo turvaülema sõnul kulges rannapeo esimene päev üldjoontes rahulikult. «Üksikuid vahejuhtumeid seoses alkoholi liigtarbimisega esines, kuid need olukorrad lahendati kiirelt. Terve öö jooksul oli kohal ka politsei, kellega oli turvameeskonnal operatiivne ning ladus koostöö,» rääkis turvaülem.

Politsei palus rannapeole tulijatele südamele panna, et järgitaks liiklus- ja parkimiskorraldust ning arvestataks enda ja teiste ohutusega.

Rannapeo peakorraldaja Siim Pohlaku sõnul võib peo esimese päevaga igati rahule jääda ning rahvast on tänavu Mändjalal kindlasti rohkem kui möödunud aastal.

Eesti suurim rannapidu toimub reedel ja laupäeval. Neljandal suvel astub Mändjala rannas ja kämpingus toimuval rannapeol kahel laval üles hulgaliselt häid artiste nii Eestist, kui kaugemalt. Festivali peaesinejateks on Inglismaa d’n’b legend Sigma ning Prantsuse house-muusika tõusev täht, klubihiti «Changes» autor DJ Faul.

Avatud on telklaager, Club Privilege VIP-ala ning kohal on erinevad atraktsioonid – sel aastal on esmakordselt võimalik oma vaprust proovile panna näiteks ka katapuldil, mis lennutab inimesed mitmekümne meetri kõrgusele taevasse.

Pärast peo lõppu on unetutel võimalus nautida öökino ning päevasel ajal toimuvad rannas erinevad virgutavad sportmängud ja võistlused. Avatud on suvised rannabaarid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles