Piimatootja muudab tarbijate survel retsepti

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii pildil olev Helluse jogurt kui ka paljud teised Tere tooted sisaldavad veel glükoosi-fruktoosisiirupit.
Nii pildil olev Helluse jogurt kui ka paljud teised Tere tooted sisaldavad veel glükoosi-fruktoosisiirupit. Foto: Erik Prozes

Fruktoosi liigtarbimisel võib maks rasvuda.

Tarbija24ga ühendust võtnud lugeja tundis muret, et uus Tere maasikajogurt sisaldab glükoosi-fruktoosisiirupit. «Kas sellele tõesti tervislikumat alternatiivi pole?» ei mõista ta, miks seda ikka veel toodetes leidub.

Tegime Stockmanni kaubamaja piimatoodete letis kiire tiiru ja esmapilgul märkasime, et glükoosi-fruktoosisiirupit sisaldavad kodumaistest toodetest vaid Tere omad. Näiteks leidub seda väheses koguses Helluse maasikajogurtis ja vaarika-hapupiimajoogis, aga ka laktoosivabas koorejogurtis ning mitmes kohupiimakreemis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles