Valitsuse kommunikatsioonibüroo juhiks saab Tiina Ansip

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Ansip
Tiina Ansip Foto: Erakogu

Valitsuse kommunikatsioonibürood hakkab lapsehoolduspuhkusele suundunud Inga Bowdeni asemel juhtima Tiina Ansip, kes on varem töötanud meedianõunikuna sotsiaalministeeriumis ja vanemkonsultandina suhtekorraldusfirmas META.

Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonna lõpetanud Ansip on varem töötanud ka ajakirjanikuna nii Linnalehes kui uudisteagentuuris Baltic News Service, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo. Ansip on eelmise peaministri ja praeguse eurosaadiku Andrus Ansipi tütar.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo direktori asendaja leidmiseks korraldas tippjuhtide valikukomisjon avaliku konkursi, kus osalenud kolmest inimesest kaks pääses lõppvooru. Siiski otsustas komisjon kuulutada juuni keskel konkursi nurjunuks.

Valitsuskommunikatsiooni direktori ülesanne on juhtida valitsuse kommunikatsioonibüroo tööd, seada eesmärke ja vastutada tulemuste eest. Samuti nõustab ta peaministrit kommunikatsiooni küsimustes ning informeerib avalikkust valitsuse ja peaministri tegevusest.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo korraldab valitsuse ja peaministri avalikke suhteid ning Euroopa Liiduga seotud riigisisest teavitustegevust, koordineerib valitsuskommunikatsiooni, avalikkuse hädaolukorras teavitamise arendamist ja korraldab riigisümboolikaga seonduvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles