Prokuratuur: mehe aknast alla kukkumine Tallinnas oli õnnetus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tallinnas mai lõpus aset leidnud juhtum, milles hukkus aknast alla kukkunud mees, oli prokuratuuri kinnitusel suure tõenäosusega õnnetus.

«Juhtunu uurimiseks alustatud kriminaalasi on hetkel veel menetluses. Samas praeguseks kogutud tõendite põhjal ei ole alust kahtlustada, et selle mehe surma põhjustas mõni teine inimene,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder BNSile. «Ühe ekspertiisi ametlikud vastused pole praegu veel laekunud ja nendega võib päris kaua minna. Samas lõppjäreldus sellest ilmselt ei muutu,» lisas ta.

Politsei sai 20. mai hommikul kella 6 paiku teate, et Pärnu maantee 76 maja juures tänaval lebab surnud mees. Politsei kinnitusel oli tegemist oli 34-aastase mehega, kes oli esialgsetel andmetel aknast alla kukkunud.

Politsei alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks kriminaaluurimist karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest, ning surnukeha saadeti ekspertiisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles