Surnuaial liikus ringi peegel

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pauluse kalmistul, suure poe kõrval aia ääres seisis paar päeva suur peegel, mis lähemal vaatlusel osutus kapi liug-ukseks.
Pauluse kalmistul, suure poe kõrval aia ääres seisis paar päeva suur peegel, mis lähemal vaatlusel osutus kapi liug-ukseks. Foto: Kalev Saar

Pauluse surnuaias seisis paar päeva aia najal suur peegel, mis paistis Võru tänavaltki. See pole kuumusest tekkinud silmapett, kalmistul elu lausa keeb.

«Peegel on siin mitmendat päeva, selle ajaga on see ka veidi liikunud,» rääkis Tartu linna asutuse Kalmistu Pauluse ja Tuigo surnuaia ülevaataja Silver Pärna.

Pühapäeva õhtul oli lähemal vaatlusel suure kapi liug-ukseks osutunud peegel Pauluse kalmistu kontori õue peal, esmaspäevaks oli see pisut eemale aia äärde tassitud, teisipäeva hommikuks oli seda jälle natuke liigutatud. «Eks mõni kodutu on selle kuskilt prügikasti juurest ära tassinud, lootuses, et saab rahaks teha,» arvas Silver Pärna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles