Ruum, õhk ja loodus

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Kabrits
Agu Kabrits Foto: Liis Treimann

Õru valda 17 aastat juhtinud vallavanema vahetas sügisel välja varem Tõrva linna juhtinud Agu Kabrits , kes on praeguseks olnud ametis veidi üle poole aasta.

Küsin otse, miks te soovisite Õru vallavanemaks tulla?

Siin on palju juhuslikku. Ma sattusin lugema Valga maakonna ajalehte, kus oli kirjas, et Tõrva linnapea, kes on kaheksa aastat ametis olnud, lahkub töölt, ja teine artikkel oli samas esilehel, et Andres Palloson, kes oli pikaajaline Õru vallavanem, lahkub ka töölt. Ma panin need kaks asja kokku ja mõtlesin, et miks mitte proovida ja ärritada ja irriteerida – ma kasutan sellist Karlssoni väljendit – paljusid inimesi, keda ma tunnen ja kes siiamaani ei saa sellest aru. Paraku mõeldakse, et kuidas võib selline allakäik toimuda. See oli ka väike sisemine katsumus, et proovida ametit mujal ja just nimelt selles väikeses Õru vallas, mis on kogu aeg saanud tümitada ja oma olekuga kutsunud alati esile sellist… mitte pahatahtlikkust, aga irooniat ja valesti arusaamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles