Ettevõte on nõuks võtnud rajada Koplisse veepark

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinid
Kopli liinid Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kuigi Kopli liinid on praegu trööstitus olukorras – liinide müümine on mitu korda nurjunud ja piirkonna kordategemine on edasi lükkunud –, tahab ettevõte Fond Control rajada sinna veeparki.

Firma esindajate sõnul on selleks pealinna võimudelt saadud ka lootustandev vastus. Tallinna linn on välja kuulutanud Kopli liinide arendusprojekti konkursi, pakkumiste esitamise tähtaeg on aga alles novembris.

ERE gruppi kuuluva Fond Controli juhatuse esimehe Dmitri Perepelitsõni sõnul on firma pealinna võimudelt selle algatusega seoses juba saanud lootustandva vastuse. «Meie ettepanekut veepargi ehitamise kohta nimetati üldplaneeringute osakonnas uueks, kuid tähele panuväärivaks ideeks.

Pealinna linnaplaneerimise amet aga tunnistas, et toetab selliste objektide rajamist Kopli liinide piirkonda,» ütles Perepelitsõn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles