Katse: kumb robot teeb aias paremini tööd?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Husqvarna Automower 320 näitas katses end igati tubli niitjana.
Husqvarna Automower 320 näitas katses end igati tubli niitjana. Foto: Pm

Robotniidukeid testinud pere jäi oma uute sulastega igati rahule ja kuigi oma põhitööga said nii Miimo 500 kui ka Husqvarna Automower 320 hästi hakkama, meeldis üks teisest siiski pisut rohkem.

«Lõike osas vahet polnud, kuid Husqvarna üllatas meeldivalt sellega, et suutis varem niidetud ja niitmata ala ühtlustada peaaegu ühe päevaga, kusjuures ei töötanud 24 tundi järjest,» rääkis Tarbija24 palvel niidukeid oma Tallinna koduaias testinud Marge Tragon. Ta lisas, et kuna Miimo (Honda toodang) jõudis nende õuele esimesena, siis sellega sama asja katsetada ei saanud.

Perele tuli üllatusena, et vihm ei häirinud kumbagi masinat. «Laaduri põhjas oli tugeva vihmaga päeval lausa loik, aga see aparaati ei morjendanud,» tõi ta näite. Ka ei mõjutanud märg muru niitmistulemust. Mõlemad robotid said plusspunkti selle eest, et lahtist muruniidet, mida tavaliselt jalgadega tuppa tassitakse, ei tekkinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles