Juubeliaasta keelumärki ei soovi keegi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juubeliaasta logoga keelumärki pole veel keegi soovinud üles panna.
Juubeliaasta logoga keelumärki pole veel keegi soovinud üles panna. Foto: AFP / Scanpix

Kuigi veebipoest võib juba mõnda aega tellida endale juubeliaasta logoga keelumärgi, pole siiani ühtegi sooviavaldust laekunud.

Reedese seisuga polnud müüdud ainsatki juubeliaasta logoga liiklusmärki, teatas disainibüroo Velveti projekti juht Mart Lankots.Küll ei soostunud ta ütlema, kas olematu tellimuste arv neid üllatas või mitte.

Lankotsi sõnul oli juubeliaasta logoga keelumärk mõeldud eraisikutele ja ettevõtetele, kes tahtsid endale loovat meenet.

«Liiklusmärgi pakkumise eesmärk oli tõmmata tähelepanu müügikeskkonnale, mis
on ka ennast õigustanud,» selgitas ta Tema sõnul on küsimusi märgi müügi ja vajaduste kohta esitatud korduvalt ja see tõestab, et soovitud eesmärk ka saavutati.

Lisaks keelumärgile pole ostjaid leidnud ka lipsunõelad, padjad, sussid ja kõrvarõngad.

«Osade meenete miinimumkogus tootjate poolt on liiga suur. Samas nende
toodete tootmine üksikeksemplarina osutuks liiga kalliks,» põhjendas Lankots ostusoovi puudumist.

Keelumärk maksab veebipoest tellides 2900 krooni, millele lisandub käibemaks ning selle tellimus lubatakse täita 30 päeva jooksul.

Juubeliaasta logoga padi maksab 360 krooni, kui tellida vähemalt 10 tükki. Tõelise haruldusena reklaamitud toasussi eest tuleb välja käia 260 krooni , aga seda vaid juhul kui tellitakse korraga 10 sussi.

Lisaks veebipoele saab mõningaid juubeliaasta logoga suveniire osta ka 11 Selverist ja Kodukäsitöö poest.

Samal teemal loe ka «Selver hakkab ainsa suurpoena müüma juubeliaasta meeneid», «Juubeliaasta logoga meeneid saab osta vaid mitmekümne kaupa».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles