«Eemal» ei tähenda «ära»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Eesti infotehnoloogiamaastiku visionäär ja Skype Eesti üks esimesi, aga ka pikaajalisemaid tegevjuhte Sten Tamkivi (36) kolis kaks aastat tagasi perega Ameerika Ühendriikidesse, et õppida ühes maailma parimas ülikoolis Stanfordis ärijuhtimist.

Stanford on ülikool, mis asub tehnoloogiameka Silicon Valley südames. Ühest ookeani taga planeeritud aastast sai kaks ja see ei jää ka kolmandata. Steni abikaasa, ajakirjanik Ede Schank-Tamkivi (34) sulest ilmus juuli alguses Californias veedetud ajast kirjutatud reisiraamat «Minu California. Mull mullis», mida kirjastaja Epp Petrone nimetas aga hoopis rahvuslikuks teoseks. Kogu perekond kinnitab, et ajutine eemalolek on teinud nad hoopis veelgi suuremateks Eesti patriootideks.

Te tulite terveks suveks Eestisse ja tegutsete siin päris aktiivselt – kas see näitab, et te pole Eesti jaoks ikkagi päris kadunud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles