Mereäärsed maitsed

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga lahe ääres: Merrit ja Jaan Kiho merevaatega terrassil hommikusest kukeseenesaagist lõunasööjatele pisemaid välja noppimas.
Kolga lahe ääres: Merrit ja Jaan Kiho merevaatega terrassil hommikusest kukeseenesaagist lõunasööjatele pisemaid välja noppimas. Foto: Jaanus Lensment

Eesti esimene kodurestoran MerMer Kolga-Aablas saab sel suvel viieseks ja sama kaua on see püsinud 50 Eesti parima restorani nimistus. Pererahvas Merrit ja Jaan Kiho meenutavad selle ajajupi värvikamaid seiku.

Tegelikult on Juminda poolsaare restoranitähe MerMeri pererahval sel suvel ümmargusi tähtpäevi veel.

Merrit ja Jaan Kiho pidasid oma 30. pulma-aastapäeva, juues kahekesi Kolga lahe hunnitu merevaatega terrassil šampanjat – «Just, kahekesi. Selle õhtu me enesele lubasime. Aga muidu on tung meile sööma nii suur, et vabu päevi saame eriti suvel võtta harva. Hingetõmbeaeg tulebki tavaliselt kusagil märtsis,» tähendavad mõlemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles