LHV visiitkaart: särasilmsed müügimehed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV konsultant Birger Aavik tööhoos: iga möödujat tuleb kohelda nagu potentsiaalset klienti, sest kunagi ei tea, keda pensionifondidega seonduv huvitada võiks.
LHV konsultant Birger Aavik tööhoos: iga möödujat tuleb kohelda nagu potentsiaalset klienti, sest kunagi ei tea, keda pensionifondidega seonduv huvitada võiks. Foto: Erik Prozes

Proovides ise LHV pensionifondi turustaja ametit, sain peagi aru, et tegelikult ei suhtu inimesed müügimeestesse negatiivselt.

Pühapäeva keskpäeval kohtusin LHV panga konsultandiga Tallinnas Kristiine kaubanduskeskuses, et uurida täpsemalt, mida see amet endast kujutab. Paraku oli konsultandi paarimees haigeks jäänud ning seega tuli mul endal asuda pensionifondide turustaja rolli.

«Tervist lugupeetavad, ega väga ebasobiv aeg pole?» alustas klientidega vestlust LHV pensionifondide turustaja Birger Aavi­k (27). Ta tegi mullegi lühikese koolituse, kuidas potentsiaalsete klientidega tutvust teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles