Pärnumaal 14-aastasele jalgratturile otsa sõitnud auto juht on tabatud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Tõstamaa vallas sõitis eile õhtul auto otsa jalgrattaga sõitnud tüdrukule, kes hukkus sündmuskohal, sõiduki juht põgenes.
Pärnumaal Tõstamaa vallas sõitis eile õhtul auto otsa jalgrattaga sõitnud tüdrukule, kes hukkus sündmuskohal, sõiduki juht põgenes. Foto: Lääne prefektuur

Eile õhtul Pärnumaal Tõstamaa vallas Kastna külas juhtunud liiklusõnnetuses hukkus 14-aastane neiu, tema juhitud jalgrattale sõitis otsa maastur, mille juht põgenes, kuid on praeguseks kahtlustatavana kinni peetud.

26. juulil kell 23.32 teatati politseile, et  Kastna külas, Kastna-Riidamaa-Jäärumetsa tee 1. kilomeetril sõitis sõiduk Mitsubishi L 200 tagant otsa samas suunas paremal pool sõidutee ääres sõitnud jalgratturile, vahendas PPA pressiesindaja.

Jalgrattur hukkus sündmuskohal. Auto lahkus sündmuskohalt, kuid teele oli kukkunud selle registreerimisnumbrimärk. Tüdrukuga koos liikunud teine jalgrattur jõudis kokkupõrkest hoiduda.

Selgus, et sama auto oli paar kilomeetrit õnnetuse toimumise kohast eemal teelt välja sõitnud ning juht oli lahkunud teadmata suunas. Täna õnnestus politseil 35-aastane mees tabada ja ta on kahtlustatavana kinni peetud. Esialgse info kohaselt oli mees enne sõitma asumist viibinud üritusel, kus oli alkoholi tarvitanud.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust ning mehe tabamisega seotud täpsemaid detaile eeluurimise objektiivsuse huvides väljastada ei ole võimalik.

Pärnu politseijaoskonna juht Tõnu Kivis paneb kõigile südamele: «Kui ollakse pidutsemas ja märgatakse, et keegi üritab napsisena sõitma minna, siis tuleks teda takistada. Kui sellest aga abi ei ole ja keegi ikkagi sõitma läheb, siis teavitage  politseid. See ei ole pahatahtlik pealekaebamine, vaid hoolivuse ülesnäitamine. Võimalik, et sel moel hoiate ära kurbade tagajärgedega õnnetuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles