Särevere elanik tabas kütusevargad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto kütusepaagi põhja augustamise teel bensiini varastamine.
Auto kütusepaagi põhja augustamise teel bensiini varastamine. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Türi vallas Säraveres pidas pealtnägija kinni kaks meest, kes varastasid sõiduautost bensiini.

 

Täna öösel poole ühe paiku märkas tähelepanelik Särevere elanik kahte kahtlast isikut VAZ 21063 juures toimetamas.

Taibanud, et tegu on kütusevargusega, teavitas pealtnägija kohe politseid ning hoidis patrulli saabumiseni mehi sündmuskohal kinni.

Politsei pidas 18- ja 20-aastased Ida-Virumaalt pärit noormehed kaheks ööpäevaks kinni. Meeste suhtes on alustatud väärteomenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu. Neid ähvardab kuni 18 000 kroonine rahatrahv või arest.

Paide politseijuht Tõnu Kivis tänas politsei nimel tähelepanelikke järvamaalasi, kes ei jää ükskõikseks ja oma elukoha parima turvalisuse nimel politseiga koostööd teevad. «Ehkki see sündmus lahenes rahumeelselt, tuletan meelde, et sekkumisel tuleb alati hinnata sündmuste kulgu ja selle ohtlikkust teie tervisele või elule. Kui te märkate midagi kahtlast, siis andke sellest numbril 110 teada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles