Täna Postimehes: kuritegelik liider tuli aresti kandma koos telekaga

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LCD teler.
LCD teler. Foto: SCANPIX

Aastase puiklemise järel liiklushuligaansuse tõttu arestimajja läinud Ida-Virumaa tuntud kurjategija Valeri Mihhailov jääb vanglasse koguni kolmeks aastaks - tal vajab ärakandmist ka politseiniku löömise eest mõistetud kriminaalkaristus.

Jõhvi arestimaja ukse ees avanes 17. juuli hommikul omapärane vaatepilt. Arestimaja ukse taga nõudis sisselaskmist kuritegelikus maailmas hüüdnimega Golova tuntud Valeri Mihhailov (48). Golova arestimajja tulek oli ootuspärane - tal vajas ärakandmist 25 päeva pikkune liiklusarest.

Omapäraseks muutis olukorra see, et allilmategelane oli kaasa võtnud esemeid ja toiduaineid, mida seaduse järgi ei tohi arestimajas kuidagi omada. Uhkeim neist oli LCD televiisor. Arestikambrisse Golova loomulikult pääses, ent mehe poolt kaasa võtta soovitud asjad pidi arestant jätma siiski politseisse hoiule.

Rikkumine, mille tõttu organiseeritud kuritegevuse Ida-Virumaa üks juhtfiguure, üheksakümnendate aastate keskel kohtus prokuröri nõutud surmanuhtlusest napilt pääsenud Golova, arestimajja üldse saabus, oli markantne.

Millega mees liikluses hakkama sai, loe edasi teisipäeval Postimehe paberlehest või Postimees Plussist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles