Bernatski kohtuasi pole seotud dopinguga

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aivar Pilve advokaadibüroo andis kohtusse Tartu endise spordiarsti Vitali Bernatski, kes süüdistab mitut Eesti sportlast keelatud ainete tarvitamises, ja nõuab osutatud õigusabi eest raha tasumist. Pilve sõnul pole asi seotud dopingusaagaga.

Ametlikes teadannetes avaldati, et Tartu Maakohtu menetluses on tsiviil­asi 2‑13‑23381, ASi Advokaadibüroo Aivar Pilv hagi Vitali Bernatski ja Olga Drožalina (endine Zadumova) vastu solidaarselt võlgnevuse 3235,13 euro ja põhinõudelt lisaviivise (protsendina) väljamõistmiseks. Õigusabi, millest võlg tekkis, osutati 2012. aasta esimesel poolel.

«Vastab tõele, et me oleme Vitali Bernatski ja Olga Drožalina kohtusse andnud, kuid asi ei puuduta absoluutselt dopinguteemat,» rääkis Pilv Postimehele. «Meie advokaadibüroo Tartu osakond esindas neid, kuid tasu jäi maksmata. Kui keegi tellib teenuse, siis eeldame, et ta ka maksab selle eest. Keeldumise korral ja siis, kui kohtuväliselt pole võimalik võlga kätte saada, tuleb kasutada kohtu abi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles