Viisu külas põles heinaküün

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Teisipäeva õhtul kell 20.05 teatati häirekeskusele tulekahjust Roosna-Alliku vallas Viisu külas, kus oli süttinud 2000-ruutmeetrine heinaküün.

Kohale sõitsid Kuma raadio teatel Paide, Koeru, Tapa ja Põltsamaa päästjad ja Järva-Jaani vabatahtlikud, kirjutas Järva Teataja

Tulekahju vaatama tulnud kohalikud inimesed teadsid rääkida, et küünis oli kohaliku majandi hein, mis oli alles äsja talve tarvis varutud.

Nüüd aga hävines tulekahjus terve hoone ning sellega koos jäädi ilma 300 tonnist heinast, millest pidi jätkuma peaaegu aastaks.

Küüni omanik ütles Kuma raadiole, et tema kahtlustab süütamist, kuna hoonel puudus üks uks ning sinna sai vabalt sisse ning oli teada, et aeg-ajalt käisid lapsed seal mängimas.

Päästeteenistuse teatel oli päästjate saabudes hoone katus sisse vajunud, hoone sisemuses olid suitsu- ja veekahjustused. Tulekahju tekkepõhjus selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles