Vihmavesi voolaski läbi naabri kuuri

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi 32 krundilt voolas vesi Aleksandri 17 ja 19 majade kuuri seina äärde kaevatud kraavi ja kraavist läbi kuuri naabrite õuele.
Kalevi 32 krundilt voolas vesi Aleksandri 17 ja 19 majade kuuri seina äärde kaevatud kraavi ja kraavist läbi kuuri naabrite õuele. Foto: Indrek Pehk

Teisipäevaõhtune paduvihm tegi just seda, mida õpetaja Aili-Mai Maurus juunis lehetoimetusega rääkides oli kartnud: Kalevi 32 uue maja krundilt voolas vesi läbi tema puukuuri.

Pensionil õpetaja Aili-Mai Maurus elab Aleksandri 17 majas, puukuur on uusarenduskrundi piiril. Uue maja krunti on tõstetud, aga vesi voolab teadupärast allamäge ja mingit tõket kuuride ette ei olnud kavandatud.

Tartu ehitusjärelevalve leidis pärast krundil käimist, et mullatööd pole tehtud projekti järgi, vastu naabrite piiri pidanuks projekti kohaselt olema kraav. Nüüd on madal kraav tehtud, kuid nagu näitasid Aleksandri 19 elaniku Indrek Pehki tehtud fotod, polnud sellest teisipäeval kuigivõrd tolku. Vesi läks kraavist otse kuuri  ja läbi selle Aleksandri 17 õuele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles