Muhumaalt Saaremaale. Ujudes ja aja peale!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just jõudis finišisse: 78-aastane Hella Klausen saabus konna ujudes Orissaare jahisadamasse küll viimasena, kuid kohast tähtsam oli osavõtt ja kinnitus iseendale, et ta on endiselt vormis.
Just jõudis finišisse: 78-aastane Hella Klausen saabus konna ujudes Orissaare jahisadamasse küll viimasena, kuid kohast tähtsam oli osavõtt ja kinnitus iseendale, et ta on endiselt vormis. Foto: Mihkel Maripuu

Saaremaal Orissaare jahisadamas mõõdab publik Väikese väina avaveeujumise võistluse lõpetajaid pika pilguga, sest 2290 meetri läbimine merel tundub paljudele ebainimliku ponnistusena. «Ma oleks juba ammu surnud,» kommenteerib üks keskealine daam silmi pööritades.

Laupäev, Vahtna sadam Muhumaal, sooja on kindlasti üle 30 kraadi. Autode meri on muljetavaldav, veelgi muljetavaldavam aga avaveeujumise võistlusele registreeruvate harrastussportlaste järjekord.

«Nii ilusat ilma pole nende 21 aasta jooksul olnudki,» rõõmustab üks korraldajaid Peep Kesküla ega tee teist nägugi, kui tema käsivarrele maandub matsakas parm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles