Fotod: Baltimaade parimad tantsutüdrukud Stroomi rannas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Balti riikide parimad tantsutüdrukud ja saltopoisid näitasid laupäeval oma oskusi Tallinnas Stroomi rannas, pühapäeval näeb neid Pärnu rannas.

Stroomi rannas Põhja-Tallinna pere- ja tervisepäeval näitasid oma oskusi Baltimaade ja Eesti parimate tiitli võitnud Tallinna Tehnikaülikooli tantsutüdrukud ja saltopoisid ning Riia Tehnikaülikooli tantsutüdrukud.

Pühapäeval, 3. augustil kell 12-14 esinevad tantsutüdrukud ja saltopoisid Pärnu rannas Club Sunset juures.

«Tegemist on erakordse võimalusega näha, kuidas tantsutüdrukuid ja saltopoisse treenitakse ja milleks nad võimelised on. Eestis seostatakse tihti tantsutüdrukuid ainult leebete tantsuliigutuste ja ilusate tüdrukutega, aga tegelikult on tegemist väga vaatemängulise ja head füüsilist vormi nõudva spordialaga, mida harrastavad ka mehed – akrobaatilised trikid, tasakaalutõsted ja inimeste lennutamine kõrgustesse – seda on lihtsalt põnev vaadata! Loomulikult on meil ka tantsunumbreid, mis koos akrobaatikaga moodustavad kauni terviku. Seda kõike tasub tulla vaatama!» rääkis TTÜ tantsutüdrukute ja saltopoiste treener ning Tehnikaülikooli biomeditsiinitehnoloogia magister Laura Karindi.

Ürituse korraldajaks on Baltic Cheerleading Organization, mis tegeleb oma ala tutvustamise ja populariseerimisega Baltimaades. Juulikuus toimus sama üritus ka Riias ja Jurmalas.

Baltic Stunt Festi toetajad on Sportland, Riia Tehnikaülikool, Põhja-Tallinna linnaosavalitsus, Baltic Beach Hotel, Club Sunset, ABC Rent autorent, Mols kaubanduskeskus Lätis, Lumene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles