Võimas Mägi tõusis EMi eel Euroopa esinumbriks

Peep Pahv
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi ja uued rekordinumbrid - väga harva juhtub, et Eesti kergejõustiklane asuks tiitlivõistluse eel edetabeli tipus.
Rasmus Mägi ja uued rekordinumbrid - väga harva juhtub, et Eesti kergejõustiklane asuks tiitlivõistluse eel edetabeli tipus. Foto: Jaanus Lensment

Rasmus Mägi ja Gerd Kanteri kõrgest klassist tulemused päästsid keskpärased meistrivõistlused.

Möödunud kolmapäeval jooksis Rasmus Mägi treeningul staadioniringi 200 meetri märgini kiiremini kui eales varem. Tema treeneritest vanemate Taivo ja Anne jaoks oli see märk, et tõkkejooksjast poja jalg on erakordselt kerge. Pühapäev andis heale eelaimusele kinnituse – Mägi püstitas Eesti meistrivõistlustel 400 m tõkkejooksus uhkes üksinduses finišisirgele tulles Eesti rekordi 48,77. See polnud niisama rekord, vaid Euroopa hooaja parim ning maailma 9. tulemus.

«Mõistagi on Euroopa kiirema aja jooksmine tore, kuid seda ei maksa ületähtsustada, vaatame, mis EMil saab,» viitas Mägi järgmisel nädalal Zürichis peetavale EMile. Pärast sellist jooksu pole kahtlust, et ta kuulub sel võistlusel medalisoosikute hulka. «Püüan olla tagasihoidlik, muidu läheb asi üle käte,» lisas ta naerdes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles