Tallinna liiklus: õhtu ei ole hommikust targem

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadriorus Narva maanteel on kummaski suunas avatud üks sõidurada ning tipptundide ajal oleks targem seda teelõiku vältida.
Kadriorus Narva maanteel on kummaski suunas avatud üks sõidurada ning tipptundide ajal oleks targem seda teelõiku vältida. Foto: Toomas Tatar

Hommikune ummik Endla tänaval ja Kaarli puiesteel aeti tee-ehitaja tegematajätmiste süüks ja lubati õhtuks olukorra paranemist, kuid kella viie ajal oli seal samasugune seisak nagu hommikulgi.

Vabaduse väljakul olid küll liikluse reguleerijad, nagu päeval lubati, aga neil polnud seal suurt midagi reguleerida. Kui kaks või kolm sõidurada üheks kokku surutakse, siis tekivad liikluses paratamatult seisakud ja reguleerija ei suuda kidagi teepinda juurde tekitada, vehkigu ta sauaga nii hoogsalt, kui tahab.

Õhtune liiklus oli vaevaline ka Kadriorus Narva maanteel, kus on samuti nii ühissõidukid kui kogu muu transport ühele rajale kokku surutud.

Abilinnapea Taavi Aas lohutab ummikutes vaevlejaid, öeldes et tegemist on ajutise olukorraga ja kahe nädala pärast peaksid liiklusolud juba tunduvalt paremad olema.

«Me täname kõiki liiklejaid, kes on mõistvad ja kannatlikud olnud. See olukord tuleb lihtsalt ära kannatada. Olen enam kui kindel, et laiem üldsus mõistab, et uus ja kaasaegne trammitee kaalub üles praegused ajutised ebamugavused,» ütles Aas.

Ta kinnitas, et linn teeb omalt poolt võimaluste piires kõik selleks, et remondiaegset olukorda leevendada. «Jälgime liiklusolukorda ja vajadusel tegutseme operatiivselt,» lubas abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles