Väärt pinksilaud peab vastu aastakümneid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinksiklubi Pong laud asub Uues Maailmas Kohaliku kohviku kõrval. Hobimängijad Madis ja Tõnis, kes seal kandis elavad, käivad tihti koos palli kõksimas.
Pinksiklubi Pong laud asub Uues Maailmas Kohaliku kohviku kõrval. Hobimängijad Madis ja Tõnis, kes seal kandis elavad, käivad tihti koos palli kõksimas. Foto: Liis Treimann

Tallinnas Kristiine spordihoones tegutsevas Pinksikeskuses on valik lauatennise varustust ja laudu seinast seina. Poepidaja Rein Lindmäe sõnul on välitingimustes kasutatavate laudade võimalused laienenud – uudistooteks võib pidada lauda, mis peab vastu ka karmi talve ning millel on lapselukk, et selle avamine oleks igati ohutu.

Saadaval on nii sisetingimustes mänguks mõeldud laudu, mis jaotuvad profi- ja hobilaudadeks, kui ka laudu välimänguks, mis on ainult harrastajatele suunatud. «Siin on väga lihtne orienteerumisreegel – mida kallima laua võtad, seda vastupidavama laua saad,» ütles Lindmäe keerutamata.

Erinevus konstruktsioonis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles