Kalev/Cramo värbas Euroliiga kogemusega Leedu tsentri

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindaugas Kupsas
Mindaugas Kupsas Foto: SCANPIX

Kuigi Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tulevik on jätkuvalt ebaselge ning meeskonna juhid kohtuvad täna järjekordselt maksuameti esindajatega, tegeletakse ka uueks hooajaks meeskonna komplekteerimisega. Tõsi, esialgu toimetatakse ettevaatlikult.

Esimese tõsise täiendusena värvati enda ridadesse leedulasest keskmängija Mindaugas Kupsas. 217 cm pikkune ja 23-aastane mees pallis mullu Kaunase Žalgirises, kus pääses Euroliigas platsile 15 mängus, keskmiselt pisut rohkem kui seitsmeks minutiks, mille jooksul kogus keskmiselt 2,7 punkti ja 1 lauapalli. Leedu meistriliigas olid tema keskmised näitajad pisut alla 11 minutiga kogutud 5,4 punkti ja 2,5 lauapalli.

Enne Žalgirisega liitumist pallis Arvydas Sabonise korvpallikooli kasvandik Leedu meistriliigas Baltais ja Panevezyses. Leedu noortekoondistesse kuulunud mängumees kuulus tänavu suvel Leedu B-koondisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles