Sadam valmib kolm kuud varem

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse paadisadam rajati Sõpruse silla lähedusse, Rebase 18 kinnistule. Ehituse käigus rajati statsionaarne kai ja paigaldati ujuvkaid. Samuti ehitati ning sisustati sadamahoone, rajati paatide hoiuplats, juurdepääsuteed ning parkla. Muu hulgas loodi tankla rajamise valmidus ning korrastatakse Emajõe kallasrada.
Sõpruse paadisadam rajati Sõpruse silla lähedusse, Rebase 18 kinnistule. Ehituse käigus rajati statsionaarne kai ja paigaldati ujuvkaid. Samuti ehitati ning sisustati sadamahoone, rajati paatide hoiuplats, juurdepääsuteed ning parkla. Muu hulgas loodi tankla rajamise valmidus ning korrastatakse Emajõe kallasrada. Foto: Margus Ansu

Lähiajal kuulutatakse välja konkurss sadama operaatori leidmiseks. Lepingu järgi alles aasta lõpuks valmima pidanud Sõpruse silla paadisadama ehitus on jõudnud lõpusirgele ning AS Nordecon plaanib objekti linnale üle anda tähtajast kolm kuud varem.

Linnavarade osakonna ehitusteenistuse vanemspetsialist Indrek Hunt ütles, et uue sadama lepingujärgne valmimistähtaeg on 17. detsember, kuid ehitaja on graafikust ees ning tõenäoliselt saab sadam valmis juba septembris.

«Töö on suhteliselt lõppjärgus. Sadamahoone juures käivad veel viimased väiksemad viimistlustööd ja sisustamine. Sadamaalal toimuvad kai lõpetustööd, käib ujuvate paadisildade sissetõstmine ja varsti hakatakse maha joonima parkimiskohti,» kirjeldas Hunt tööde seisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles