Iisraeli klubid jahivad eestlasi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljevit ootavad ees huvitavad ajad.
Konstantin Vassiljevit ootavad ees huvitavad ajad. Foto: Tairo Lutter

Eesti koondise mängujuht Konstantin Vassiljev on lähedal lepingu sõlmimisele Iisraeli kõrgliigas mängiva Petah-Tikva Maccabiga. Möödunud kolmel hooajal Venemaal Permi Amkaris leiba teeninud poolkaitsja astuks Maccabiga liitudes selgelt karjääriredelil sammu tagasi, kuid tulevikus võib sellise käigu abil veel nii mõnigi uks avaneda.

Peagi 30. sünnipäeva pidav Vassiljev ise ei tahtnud Maccabiga seotud jutte kinnitada, kuid ümber ta neid samuti ei lükanud. Siiski kinnitas Iisraeli klubi huvi Vassiljevi üleminekuga tegeleva agentuuri Nesta Sport Groupi agent Andrei Stepanov.

«Lepinguni võidakse jõuda 24 tunni jooksul, kuid samas võib see aega võtta ka kolm päeva. Võib juhtuda, et kokkuleppeni ei jõutagi,» selgitas Stepanov olukorda. Kuna ta ise Postimehega vesteldes Iisraelis ei viibinud, siis kõige värskemat infot endine koondise keskkaitsja jagada ei saanud. Vassiljeviga kaasas käinud agent Jevgeni Novikov telefonile aga ei vastanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles