Pirita-Kloostrimetsa ringrada suletakse kolmapäeva õhtul liikluseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Kloostrimetsa tee.
Pildil on Kloostrimetsa tee. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Seoses Filter Temposõidu Karikasarja 6. etapiga on kolmapäeva, 13. augusti õhtul Pirita-Kloostrimetsa ringrada ajavahemikul kell 17.30-21 liiklusele suletud.

Liiklus suletakse Rummu teel Pirita tee ja Kose tee vahel, Kose teel Rummu tee ja Lükati tee vahel, Lükati teel Kose tee ja Kloostrimetsa tee vahel ja Kloostrimetsa teel Lükati tee ja Merivälja tee vahel. Kõigil liiklejatel palutakse ümbersõiduks kasutada Randvere teed või Narva maanteed.

Läbipääs võimaldatakse ühissõidukitele ja ringraja äärde jäävate majade elanikele. Kui vähegi võimalik, siis paluvad korraldajad võistlusrajal autoga liiklemist vältida. Kui see on aga möödapääsmatu, tuleb arvestada asjaoluga, et võistleval ratturil on alati peatee, ning olla eriliselt tähelepanelik, sest võistlejate tähelepanu on võistluse ajal häiritud. Ohutuse huvides on sõidukijuhid kohustatud terve raja ulatuses liikuma vaid oma suunavööndis. Telgjoone ületamine on rangelt keelatud, seda ka kurvides.

Võistluskeskus asub Pirita velodroomi väravas. Osalejad ja külastajad saavad oma autod parkida Pirita spordikeskuse parklasse. Korraldajad vabandavad ette kõigi võimalike ebamugavuste pärast ning kutsuvad kõiki inimesi võistlusele kaasa elama ja ise osalema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles