Linnafestival kutsub ringi uitama

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UITi peastaap on aparaaditehases ning korraldajad Maarja Kalmre (vasakult), Marie Kliiman, Liisi Aibel, Johanna Klammer ja Liis Ots (all) kinnitasid, et peavad oluliseks head energiat, mida saadakse uute paikade külastamisel.
UITi peastaap on aparaaditehases ning korraldajad Maarja Kalmre (vasakult), Marie Kliiman, Liisi Aibel, Johanna Klammer ja Liis Ots (all) kinnitasid, et peavad oluliseks head energiat, mida saadakse uute paikade külastamisel. Foto: Kalev Saar

Peaesinejad teevad Emajõe äärde kilekottidest valgusinstallatsiooni. Festival UIT julgustab keskkonnatundliku kunsti juhatusel ringi kulgema ning avastama enda ümber linnaruumi ja paiku, kus pole varem käidud.

Oma teise eluaastasse astuv interdistsiplinaarne linnafestival soovib kõiki hingelt ja tegudelt uitajaid endale käekõrvale tõmmata, et koos külastada näiteks Visa spordihalli, Taaralinna katuseid, filmipiknikut, tänavapidu ja nõukogudeaegset Tartut.

Kuigi festivali avapidu leiab aset alles homme, saab juba täna uitada Veerikule Visa spordihalli ning saada osa Leedu tantsukunstnike loodud heatujulavastusest «Contemporary?».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles