Linn andis loa Lina haiglakvartalis lammutada

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Lina tänava endise nakkushaigla kvartalis alles jääva Lina 4 maja eest, taamal Lina 7 (paremal)  ja Lina 9, mis on kaks lammutamisele määratud majadest.
Vaade Lina tänava endise nakkushaigla kvartalis alles jääva Lina 4 maja eest, taamal Lina 7 (paremal) ja Lina 9, mis on kaks lammutamisele määratud majadest. Foto: Kalev Saar

Tartu linnavalitsuse värske korraldus lubab Lina tänava miljööalal lammutada kolm endist haiglahoonet, kuigi arutelu selle ala tuleviku üle alles kestab.

Lammutusloa taotluse esitas krundi omanik tänavu 15. aprillil Lina 7 eluhoone, Lina 9 abihoone ja Lina 11 pesuköögi lammutamiseks ja linnavalitsus rahuldas selle, leides, et õiguslikult ei ole mingit alust keelduda.

«Ega nendest keegi hea meelega ei taha rääkida, see on selge,» ütles Tartu abilinnapea Jarno Laur pärast linnavalitsuse istungit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles