Rullimaratonil võistlevad tipud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ennelõunal harjutas üksik rulluisutaja usinalt Raadi kergliiklusteel.
Eile ennelõunal harjutas üksik rulluisutaja usinalt Raadi kergliiklusteel. Foto: Kalev Saar

Pühapäevase rulluisumaratoni kavas on 42- ja 21-kilomeetrine distants. Päev varem saavad võistlejad ennast proovile panna rulluisusprindis ja lastesõitudel.

Võistlust korraldava klubi Tartu Maraton meediateenistuse juht Peeter Liik ütles, et sel aastal on rada muutunud ning kasutusele on võetud 2011. aasta oma, mis kulgeb Tartu valla teedel. Tema sõnul on see rada Tartu parim, pakkudes võistlejatele maksimaalselt häid võimalusi.

Liik rääkis, et tänavune rulluisumaraton tuleb põnev: kohal on eelmiste aastate tugevaimad. Näitena tõi ta eestlastest esimese Tartu rulluisumaratoni põhidistantsi võitja Danila Ruusu ja viienda rulluisumaratoni võitja Kert Keskpaiga ning välismaalastest 2011. aasta distantsi (6. rulluisumaraton) võitja Alfredo Moreno Venetsueelast ja 2012. aasta (7. rulluisumaraton) võitja Bartosz Chojnacki Poolast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles