Muusikanädal üllatab värske muusikaga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Uus Teater muutub festivaliklubiks ning korraldajad Taavi-Pee­ter Liiv ning Mari-Liis Nummert (pildilt puudub korraldaja Kristjan Kask) näitasid, et klubisse pääseb ka akna kaudu.
Tartu Uus Teater muutub festivaliklubiks ning korraldajad Taavi-Pee­ter Liiv ning Mari-Liis Nummert (pildilt puudub korraldaja Kristjan Kask) näitasid, et klubisse pääseb ka akna kaudu. Foto: Margus Ansu

Tänavu on Tartu muusikanädala sündmused koondatud ühte punkti ning lisaks on antud korraldamine noorte kätte. Eesmärk on aga siiski üks – tutvustada värsket Eesti ja lähiriikide muusikat.

Täna algab Tartu muusikanädal, mis kasvas kaks aastat tagasi välja muusikaüritusest Tallinn Music Week. Baltikumi suurima tubase festivali tiimi soov on alati olnud see, et üritus ei rõõmustaks ainult Tallinna, vaid Tartus tekiks oma korraldusmeeskond.

Kuna meeskond on muutunud, siis on sel aastal ka muusikanädal teistmoodi kui varasemad kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles