Kõrgel pole jätkamiseks raha

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonial kihutas Timmu Kõrge poodiumile, kuid selle võistlusega said vahendid otsa.
Rally Estonial kihutas Timmu Kõrge poodiumile, kuid selle võistlusega said vahendid otsa. Foto: Karli Saul

Eile pakkis üks Eesti kiiremaid rallimehi Timmu Kõrge oma eelmise hooaja võistlusauto, N-rühma Mitsubishi Lanceri, konteinerisse ja saatis Kuveidi poole teele. Masina müügist saadud raha eest klaarib tänavu Eesti meistrivõistluste arvestuses kaks võitu saanud mees ära hooaja esimese poolega tekkinud lahtised otsad. Mis saab aga edasi, pole selge. Tuleval nädalal Lätis Kurzemes sõidetaval Eesti meistrivõistluste etapil ta starti ei tule.

Võistlusauto on müügis ka teisel Eesti tippsõitjal Egon Kauril. Ostuhuviline inimene olevat olemas ning Kaur loodab, et peatselt õnnestub kaupa teha. Kurzeme rallile ta küll läheb, ent mitte sõitja, vaid omanimelise tiimi juhina. Võistlushooaja kuulutas ta lõppenuks.

Ka Rainer Aus, kes kuulub samuti vähimagi kahtluseta Eesti parimate rallimeeste hulka, jääb Kurzeme rallist kõrvale. Hooaega ta ilmselt siiski veel ei lõpeta ning vähemalt oktoobris sõidetaval Saaremaa rallil on ta stardis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles