Vähem on parem

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peene ruuduga: hall musta kandiga kostüüm ning fuksiaroosa kikilips ja ridikül on Oksana Tanditi enda looming, mis sobib nii tööle kui ka kokteilile. Vesti all Sangari meestesärk, kingad Karen Millen.
Peene ruuduga: hall musta kandiga kostüüm ning fuksiaroosa kikilips ja ridikül on Oksana Tanditi enda looming, mis sobib nii tööle kui ka kokteilile. Vesti all Sangari meestesärk, kingad Karen Millen. Foto: Rene Suurkaev

«Kõlab küll igavalt, kuid moeklassika on mu garderoobi raudvara,» iseloomustab oma rõivaeelistusi moekunstnik Oksana Tandit, kes sel suvel avas Tallinnas Tornimäe ärimajas uuendusliku esinduspoe.

Erksat värvi nahast käekotid ja -paelad, kikilipsud, vööd, lisaks ehted – kõik see on täiesti uus, mis Oksana Tanditi esinduspoes diskolikult kärtsudes toonides suvekollektsiooni kõrval pilku tõmbab. Seni oli ta keskendunud üksnes rõivastele.

«Nendega armastan ma sageli ka enda välimust vürtsitada,» ütleb energiline, soe ja särav Ukraina verd moekunstnik, näidates enda must-valgeid argikostüüme, millele võib sääraste väikeste lisanditega anda hoopis teise, pidulikuma näo. Tõepoolest, originaalne oranž ridikül või fuksiaroosa kikilips mõjuvad nii heledale suvekleidile kui ka tumedamale sügiskostüümile kui värskendav briis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles