Reisibuss ootas sadamas ülevedu 40 minutit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praam Kuivastu - Virtsu liinil.
Praam Kuivastu - Virtsu liinil. Foto: Raigo Pajula

Pühapäeval kell 19.10 Kuressaarest Tallinna suundunud kaugliinibuss ei pääsenud ettenähtud praamile ning bussitäiel reisijail tuli Kuivastu sadamas ülevedu oodata nelikümmend minutit.

«Viimase poolteise nädala jooksul on see juba mitmes kord, kui liinibuss õigest praamist maha jäetakse,» lausus bussiettevõtte Sareta juht Henno Liiv ja lisas, et peale seekordse Tallinna liini on vedajapoolse tõrke tõttu sadamakail nii-öelda valget laeva oodanud ja seetõttu sihtkohta hilinenud ka firma Pärnu suuna buss, kirjutas Meie Maa.

Liiva teada põhjustas liinibussi pühapäeval 20.40 Kuivastust väljuvale praamile mittepääsemise asjaolu, et Virtsust saabunud parvlaevalt sõitis maha nii palju sõiduautosid, et reisibuss ei pääsenud piletikassa järjekorras seisnud autoderivist lihtsalt mööda.

Omapoolse lahendusega ei tõtanud reisibussile antud olukorras appi ka mitte Kuivastu-Virtsu parvlaevateenust osutava osaühingu Väinamere Liinid töötajad.

«See uus süsteem sadamas on ikka parasjagu segadust tekitanud, midagi tuleks seal teisiti lahendada,» osutas Liiv ja nentis, et selliseid situatsioone ei tohiks sadamas ainsatki olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles