Laps peab olema võrdne pereliige

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastne lastekaitseliidu juht Martin Medar peab tähtsaks, et lastega räägitaks nagu võrdne võrdsega.
Vastne lastekaitseliidu juht Martin Medar peab tähtsaks, et lastega räägitaks nagu võrdne võrdsega. Foto: Mihkel Maripuu

Lastekaitseliidu uue juhi Martin Medari arvates peaks ideaalses peres olema isa ja ema, kellel on koos huvitav ja mõnus olla, ning siis on ka lastel hea kasvada.

Eesti vanemaid lastekaitsega tegelevaid organisatsioone, kohe 26-aastaseks saav lastekaitseliit vahetas 20 aastat organisatsiooni juhtinud ja ise sellelt kohalt lahkuda soovinud Alar Tamme (51) välja uue mehe, viimased kaks aastat Eesti rahvatantsu- ja rahvamuusikaseltsi direktorina töötanud Martin Medari (34) vastu.

Martin Medar on õppinud majandust ja turundust, kuid tööd alustas 2000. aastate algul Ida-Virumaal sotsiaaltöö alal nii maavalitsuses kui ka kohalikus omavalitsuses. Oma teisel tööpäeval lastekaitseliidus ei kiirustanud ta intervjuus tegema suuri sõnu, kuidas ta lastekaitseliitu muutma hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles