Õpetaja leiab, aga eripedagooge napib

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiniku kooli värske juht Enn Ööpik sattus olukorda, kus ametisse asudes pidi hakkama enda asemele füüsikaõpetajat otsima. Nüüd on õpetaja olemas ja sai isegi valida, keda võtta.
Reiniku kooli värske juht Enn Ööpik sattus olukorda, kus ametisse asudes pidi hakkama enda asemele füüsikaõpetajat otsima. Nüüd on õpetaja olemas ja sai isegi valida, keda võtta. Foto: Kristjan Teedema

Kooliaasta algul suurt õpetajate põuda ei paista. Mart Reiniku koolis füüsikaõpetajana töötanud Enn Ööpik sai suvel kooli ohjad enda kätte ning tekitas seega ise endale mure, kust leida uus inimene füüsikat õpetama. Just reaalainete õpetajaid on ju kõige keerukam leida.

Probleemi aga ei tekkinudki. «Süle ja seljaga neid ju ei tule, aga isegi oli konkurents, kolm inimest kandideerisid,» rääkis Enn Ööpik. Kui keegi kandideerinud ei oleks, saanuks värske direktor osa koormust enda peale võtta, täiskohaga õpetajatööd aga kindlasti teha ei jõudnuks.

Kevadel otsiti Reiniku kooli klassiõpetajat ja eripedagoogi ning nüüd augustis veel kunstiõpetuse õpetajat. Seni on kõik õnnestunud leida ja direktor on valikuga ka rahul, kunstiõpetuse õpetaja kohale kandideeris vaatamata hilisele teadaandmisele isegi viis inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles