Neljapaat alistas pärnakad Pärnu jõel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale võistlusi Andres Nöpsi (esiplaanil) tehtud selfi võiduka neljapaadi seltskonnaga: Rasmus Tensing (vasakult), Joonatan Kama ja Karl August Ruusalepp.
Peale võistlusi Andres Nöpsi (esiplaanil) tehtud selfi võiduka neljapaadi seltskonnaga: Rasmus Tensing (vasakult), Joonatan Kama ja Karl August Ruusalepp. Foto: Sõudeliit

Noored Tartu sõudjad võitsid Eesti meistritiitli. Möödunud nädalavahetusel Pärnus peetud sõudmise Eesti noorte meistrivõistlustel võitsid Tartu ülikooli spordiklubi sõudjad neljapaadis esikoha ning tõid koju palju pronksmedaleid.

Eesti noorte sõudmise meistrivõistlustel neli medalit võitnud Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi sõudja Andres Nöps rääkis, et esmalt ta ei lootnud, et võistlustel nii hästi läheb, ning pigem oli see suur üllatus, sest konkurendid olid tugevad. «See, et me võitsime, tekitas uskumatu tunde, varem pole meil nii hästi läinud,» ütles ta.

Nöpsi sõnul aitas nende neljapaadi võidule kaasa ühtne tiimitunne ning see, et kõik andsid maksimumi. «Meie spordiklubil on kõige tugevam spordivaim,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles