Kuma raadio Kükitalt: vaatepilt on väga õudne

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kükita lähistel hukkus suuravariis kaks inimest.
Kükita lähistel hukkus suuravariis kaks inimest. Foto: Karli Saul

Kuma raadio töötaja Kaspar Pokk ütles usutluses raadiole, et vaatepilt kahe hukkunuga suurõnnetuse toimumiskohal oli väga õudne.


Tema sõnul oli üks pikk merekonteiner keset maateed ning teine otsapidi kraavis ning selle all veoauto kabiin, kust juhti välja lõigati. Teine kabiin oli keset maanteed ning see oli õnnetuses põlema süttinud. «Sündmuskohale sõites oli paksu suitsusammast näha Paidesse välja,» kirjeldas Pokk.

Tema väitel oli pärast õnnetust kuulda ka väikest plahvatust, kuid selle põhjus jäi selgusetuks.

Kolmas veoauto jäi õnnetuses tee peale ja sellel purunes vaid kõrvalistuja poolne esimene nurk. Ka auto juht jäi väidetavalt terveks.

Väikekaubikul purunes vasak tagumine juhipoolne nurk ja nina. «Kaubik oli suunaga Tartu poole parempoolses kraavis. Kuidas autod olid liikunud, on raske öelda. Tee peale jäänud veok sõitis Tartust Tallinna poole, aga kuidas ülejäänud liikusid, on vahetult pärast õnnetust küll raske öelda,» rääkis Pokk.

Kõigepealt saadeti õnnetuskohale Paide komando päästjad, kohale sõideti ka Aravetelt ja Türilt. Kustutustööd kestsid Poki sõnul 10-15 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles