Õpetaja naudib uue põlvkonna kallistusi

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Henri Vääri on Tartu Postimehe toimetusele tuttav esimese klassi laps. Peaaegu terve suve käis ta emaga tööl kaasas, tiirutas toimetuses, tutvus omal vaiksel moel inimestega ja demonstreeris kõigile vähegi huvi üles näidanutele kaasa võetud roboteid või superkangelasi. Tänasest igapäevases kasutuses oleval koolikotil on tal küll korvpallid, kuid päevikukaas on igati sobivalt robotipiltidega kaetud.
Karl Henri Vääri on Tartu Postimehe toimetusele tuttav esimese klassi laps. Peaaegu terve suve käis ta emaga tööl kaasas, tiirutas toimetuses, tutvus omal vaiksel moel inimestega ja demonstreeris kõigile vähegi huvi üles näidanutele kaasa võetud roboteid või superkangelasi. Tänasest igapäevases kasutuses oleval koolikotil on tal küll korvpallid, kuid päevikukaas on igati sobivalt robotipiltidega kaetud. Foto: Kristjan Teedema

Kui lapsevanemad lootsid, et koos lasteaiaga lõpeb ka vajadus esineda, kostüüme õmmelda ja osaleda, siis vähemalt Descartes’i kooli õpetaja Kaja Kivisiku (pildil) klassi sattunud laste vanemad sellest kõigest küll ei pääse.

«Vanematele tegin väikese šoki juba juunikuus,» muigab Kaja Kivisikk. Tal on tänaseks plaanis esimese klassi lastele üllatus: kui muidu esinevad kooliüritustel ikka õpilased, siis täna laulavad oma lastele nende esimesel koolipäeval hoopis emad ja isad.

Õpetaja valitud laul on Heli Läätse esitusest tuttav «Esimesed sammud» ning mõnda vanemat on see kummitanud terve suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles