Kõige olulisem on, et lastel ei tekiks rutiini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kooliteed alustav Arete Kolk ootab väga kooli ja õppimist. Numbrid ja tähed on 7-aastasel Aretel juba selged. Koolis tahab ta veel targemaks saada ning hea meelega võtaks ta sinna kaasa ka oma kassi Simba.
Neljapäeval käis Arete Tartus kooliasju ostmas ja leidis endale sobiva koolikoti.
Täna kooliteed alustav Arete Kolk ootab väga kooli ja õppimist. Numbrid ja tähed on 7-aastasel Aretel juba selged. Koolis tahab ta veel targemaks saada ning hea meelega võtaks ta sinna kaasa ka oma kassi Simba. Neljapäeval käis Arete Tartus kooliasju ostmas ja leidis endale sobiva koolikoti. Foto: Margus Ansu

Arete Kolgi klassijuhatajaks saab Valgast pärit Anneli Sarnit (pildil), kes oli ka kevadel kolmanda klassi lõpetanud Arete venna klassijuhataja.

Anneli Sarnitil algab sel sügisel 27. õpetamisaasta. Kolm aastat on ta olnud Rõngu keskkoolis algklassiõpetaja ning kuni kuuenda klassini annab matemaatikat. Varem on ta õpetanud ka Aakre lasteaias-algkoolis.

Anneli Sarnitile osutus sel aastal üllatuseks see, et esimesse klassi tuleb üsna palju õpilasi, tervelt 20. «Arvasin, et lapsi tuleb 13-14, aga et nii palju, seda küll oodata ei osanud,» märgib ta. Oma tulevasi õpilasi Anneli Sarnit veel väga hästi ei tea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles