Politsei soovitab Obamat tervitada Tallinna Ülikooli kandis

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei soovitab kõigil inimestel, kes soovivad täna tervitada Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama autokolonni ja talle lehvitada, minna Narva maanteele Tallinna Ülikooli kanti. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul on see piirkond Obama tervitamiseks sobiv ka seetõttu, et USA presidendi autokolonn peaks sealt homme mitu korda mööda sõitma.

Obama autokolonni liikumise täpset aega ei avalikustata, kuid politsei on varem teada andnud, et täna hommikul kella 9.30 ja 11 vahel suletakse autokolonni liikumise ajaks lühikeseks ajaks liiklus Rävala puiestee ja Kadrioru lossi vahelistel teedel ning kella 11.30 ja 13 vahel marsruudil Kadriorg – Estonia puiestee.

Postimehe kaameramehed saadavad täna USA riigipead kogu tema külaskäigu vältel saabumisest lahkumiseni. Obama saabub Eestisse varahommikul, tema täpne saabumisaeg ei ole teada, orienteerivalt saabub ta Eestisse kella 6–7 vahel. Ametlikul tervitustseremoonial Tallinna lennujaamas esindab Eestit välisminister Urmas Paet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles