Viimsi vabaõhukinos näidatakse tasuta loodusfilmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Västrik.
Riho Västrik. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

RMK Viimsi looduskeskuse hoovis näidatakse täna kell 20 Riho Västriku vaatemängulist loodusdokumentaali «Retk Leena lättele». Vabaõhukino on kõigile tasuta.

Kinoõhtu kestab umbes poolteist tundi ning lugusid filmimeeste seiklustest Siberi avarustes tuleb kohapeale rääkima ka üks filmi loojatest, dokumentaalfilmide režissöör, produtsent ja keskkonnaajakirjanik Riho Västrik. Lisaks näidatakse publikule kaadreid, mis loodusfilmi ei mahtunud. 

RMK Viimsi looduskeskuse juhi Daniel Juhhovi sõnul hakkab vastrenoveeritud looduskeskuses iga kuu toimuma sündmusi, mis tutvustavad ümbruskonna inimestele looduse eri tahke. Vabaõhukino seanss toimub Viimsis esmakordselt, aga huvi korral loodetakse kinoõhtutega jätkata.

RMK Viimsi looduskeskus (Rohuneeme tee 29, Haabneeme alevik, Viimsi vald) on üks 14 RMK looduskeskusest. Tallinna ümbruse puhkeala keskuseks olev Viimsi looduskeskus avati 2010. aasta kevadel endises Viimsi metskonna kontoris. Nüüdseks on avatud looduskeskuse õuel asuv renoveeritud mõisaaegne karjalaut, kus asub püsinäitus „Metsas on väge!“, mis ootab igas vanuses inimesi, et katsudes, vaadates, uurides ja nuputades oma metsavägi leida. Lisaks näitusele pakutakse Viimsis loodusprogramme ja temaatilisi õppepäevi nii lastele kui ka täiskasvanutele, samuti tutvustatakse metsapuhkuse võimalusi üle Eesti. Looduskeskus on avatud iga päev kell 10-18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles