Kanuti Gildi SAALi uus hooaeg algab kräuga!

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitik Kaja Kallas ja näitleja Mari-Liis Lill pidasid reedel Kanuti Gildi saalis maha padjasõja.
Poliitik Kaja Kallas ja näitleja Mari-Liis Lill pidasid reedel Kanuti Gildi saalis maha padjasõja. Foto: Pm

Juba 12. septembril alustab Kanuti Gildi SAAL oma 14. hooaega traditsioonilise avaüritusega Vertikaalstart.

Erinevates versioonides on stardis kõik algaval hooajal esietenduvad või resideeruvad kunstnikud: Renate Keerd, Maria Ibbaretxe, Kinoteater, Henri Hütt, Superamas, Hendrik Kaljujärv, Iggy Malmborg, Kärt Tõnisson, Helen Reitsnik, kadrinoormets, Katariina Ratasepp, Maria Lee Liivak, Twisted Dance Company, Anni Klein, Jarkko Partanen, Alissa Šnaider, Veronika Vallimäe, Riina Maidre, Taavet Jansen, Henri Hütt.

Juba järgmisel päeval, 13. septembril toimub Kaja Kannu ühekordne üritus pealkirjaga «Kill Your Darlings», kus avalikustamisele tulevad lõigud, tekstid, helifailid ja stseenid - need toredamad, mis veebruaris esietendunud soololavastusest «Be Real My Dear» välja visatud sai. Selleks, et saali kindlasti pääseda, tuleb oma soovi selgelt väljendada Hooandjas, kus üritust saab toetada 5 või 10 euroga. 
24. septembril on aga oodata hooaja esimest esietendust - Renate Keerdi ja Maria Ibarrexte lavastust «Pink flamingos, crazy horses».
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles