Obama visiit möödus politseile küllaltki rahulikult

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Barack Obama auto Stenbocki maja hoovis.
President Barack Obama auto Stenbocki maja hoovis. Foto: Sander Ilvest

Eesti seni suurim politseioperatsioon möödus politsei- ja piirivalveameti peadirektori Elmar Vaheri sõnul tänu inimeste mõistvale suhtumisele ilma ühegi tõsisema vahejuhtumita.

«Politsei jaoks tähendas tänane päev mitmenädalase põhjaliku eeltöö ning Eesti seni suurima julgeolekuoperatsiooni kulminatsiooni,» ütles Elmar Vaher. «Hetkel, mil Ameerika Ühendriikide president on juba Eestist lahkunud ning teel NATO tippkohtumisele, saame tõdeda, et visiidi turvalisuse tagamine möödus ilma ühegi olulisema vahejuhtumita.»

Vaher tänas kogu politsei- ja piirivalveameti nimel kõiki koostööpartnereid, kes visiidi turvalisust aitasid tagada. «Meie kõige suuremad tänusõnad kuuluvad täna kõigile Eesti inimestele. Päeval, mil kogu maailma pilgud olid meie armsal Eestil, näitasime kõigile, et oleme väärikas ja turvaline riik. See päev oli hea visiitkaart kogu Eestile. Aitäh teile!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles